krista@kotisaletti.fi / 040 750 0223

Kotisaletti

Kotipalvelu

Kotipalvelussa huolehditaan asiakkaan hyvinvoinnista ja arjen sujumisesta kokonaisvaltaisesti. Huolehditaan, ruokailun säännöllisyydestä ja ravinnon saatavuudesta, valmistetaan ruokaa ja leivotaan yhdessä asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan. Valmistetaan mahdollisesti aamu-, ilta- ja/tai välipalat sekä lounas tai päivällinen.

Tarvittaessa asiakasta avustetaan syömisessä ja juomisessa. Pyykin pesu ja lakanoiden vaihto tehdään tarpeen mukaan tai sovitusti sekä myös ylläpitosiivous ja muut taloustyöt. Kotipalveluun kuuluvat tehtäviä ovat hyvin pitkälle samoja kuin entisajan kodinhoitajan tehtävät mm. ruoanlaitto, leipominen, pyykin pesu, silitys, lakanoiden vaihto, saattajapalvelut, kaupassa käynti asiakkaan kanssa, sosiaalinen kanssakäyminen, korjausompelu, verhojen vaihto, ylläpitosiivous. 

Olemme ihmisen tukena kaikessa mitä hän tarvitsee, myös seurana, harrastuksissa, ulkoilussa. Laadimme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja räätälöidyn palvelupaketin.
Kysy rohkeasti lisää ja tarvittaessa sovitaan tutustumiskäynti. 

Palvelu kattaa yleisimmät kotityöt sekä asiakkaan palvelunohjauksen tarvittavin osin. Kotipalvelu on kotitalousvähennysoikeutettua palvelua. Meille käyvät myös palvelusetelit!  Lisätietoja verottajalta.

Kotipalvelu
Kasvien kasteluOmpelu

© Kotisaletti Oy, Y-tunnus: 300 9461-8, Rekisteriseloste

© Niku Creative