krista@kotisaletti.fi / 040 750 0223

Kotisaletti

Ylläpitosiivous

Asunnon ja mattojen imurointi ja vapaiden lattiatilojen kosteapyyhintä, keskeisimpien ja tarpeenmukaisten pintojen pölyjenpyyhintä. Keittiön tasojen ja kaapistojen sekä ovenpielien ja kahvojen tarpeenmukainen pyyhintä. WC:den ja lavuaarien pesu + pienten mattojen puistelu. Siivouspalvelut ovat kotitalousvähennysoikeutettua palvelua. Lisätietoja verottajalta.

Imurointi

Siivouksen lisäksi voit tilata myös järjestämispalvelun sovitulle alueelle asunnossasi. Vakioasiakkaille kuuluvat kaikki palvelut!

Järjestelypalvelut

Perussiivous

Asunnon imurointi ja mattojen tuuletus. Lattiapintojen pesu ja pölyjen pyyhintä (ei lasivitriinit ym.).  Keskeisimpien ja tarpeenmukaisten pintojen pölyjenpyyhintä. Keittiön tasojen, kaapistojen sekä ovenpielien ja kahvojen tarpeenmukainen pyyhintä. WC:den ja lavuaarien pesu.

Suursiivous

Asunnon imurointi ja mattojen tuuletus. Lattiapintojen pesu ja pölyjen pyyhintä (*ei lasivitriinit ym.).  Keskeisimpien ja tarpeenmukaisten pintojen pölyjenpyyhintä. Keittiön tasojen,  kaapistojen sekä ovenpielien ja kahvojen tarpeenmukainen pyyhintä. WC:den ja lavuaarien pesu. Kylpyhuoneen ja saunan pesu.

Ikkunanpesu   Palveluun sisältyy lisäksi ikkunan edessä olevien tavaroiden siirtäminen pois ja paikoilleen sekä sälekaihtimien pyyhintä.

Siivousvälineet

Aukiolo

Kotisaletti palvelee arkisin 8-19, la 8-15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lahjakortit

Meiltä myös yksilölliset lahjakortit!

Ota yhteyttä

Krista Kinnunen- Honga
krista@kotisaletti.fi
040 750 0223

Ota rohkeasti yhteyttä, niin varataan tutustumiskäynti:)

© Kotisaletti Oy, Y-tunnus: 300 9461-8, Rekisteriseloste

© Niku Creative